Hvem er vi?

Soundable er en online lydshop, som er drevet af Kristian & Adham, som er to venner med en lidenskab for kvalitetslyd til gode priser. Vores webshop har været på tegnebrættet i mere end ét år og blev åbnet i December 2020.

Vores motivation for at åbne Soundable var, at vi begge ikke følte, at der var en online lydbutik, med nye kvalitetsmærker, på det danske marked indenfor hovedtelefoner og højtalere mv. Vi ville derfor skabe en webshop med mere eller mindre nye brands i Danmark, og dermed introducerer dem til den danske befolkning.

Vi har nøje udvalgt de forskellige produkter, og kan stå indenfor hele vores sortiment i forhold til både kvalitet og pris.

Hvad kan vi tilbyde hos Soundable?

Hos Soundable tilbyder vi et småt, men velvalgt sortiment indenfor hovedtelefoner, trådløse højtalere og lydtilbehør. Vi har en vision om at bringe, nye kvalitetsprodukter til det danske marked, til hidtil usete priser. Vi vil hos Soundable altid bestræbe os på at tilfredsstille kunden med god kundeservice, som kommer til udtryk ved blandt andet fri levering, høj svarrate og gratis returret. Vores produktudvalg vil vi løbende opdaterer med nye produkter og samtidig være opmærksomme på spændende varer, som kunne inkluderes i vores nye, fremtidige varesortiment.

Andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på 93 93 67 45 eller sende en mail på Soundable@Soundable.dk.

MØD PERSONERNE BAG

SOUNDABLE

Adham

Stifter

Kristian

Stifter